Kleurvangende doekjes voor een frisse en stralende was!

Dr. Beckmann Colour & Dirt Collector – Anti- kleurdoorloop

Dr. Beckmann Colour & Dirt Collector ADVANCED met kleurvangende moleculen

  • Maximale kleuropvang in het doekje en in het water
  • Langdurig kleurbehoud
  • Zorgeloos samen wassen van meerdere kleuren wasgoed
  • Maakt je leven makkelijker!

Ook verkrijgbaar in doosjes met 10 doekjes

24 doekjes

Koop nu dit product in jouw winkel

Hoe werken de Colour & Dirt Collector doekjes?

De nieuwe Dr. Beckmann INNOVATIEVE TECHNOLOGIE MET KLEURVANGENDEMOLECULEN biedt effectieve en efficiënte kleurbescherming voor je was. Onze bewezen microvezelstructuur omsluit veilig de doorgelopen kleuren. Tegelijkertijd worden kleurvangende moleculen vrijgelaten uit het doekje en absorberen direct nog meer kleur in het water om te voorkomen dat ze zich op andere stoffen vastzetten. Het resultaat: je was blijft er stralend en fris uitzien.

Hoe werkt het

1
Stap 1

Vul uw wasmachine met wasgoed, voeg wasmiddel toe zoals u dat gewend bent.

2
Stap 2

Plaats 1 of 2 doekjes in de wasmachine, afhankelijk van de kleurintensiteit van het textiel. Start het gewenste wasprogramma.

3
Stap 3

Gooi het doekje na het wassen weg met het normale huishoudelijk afval.

Verschillend gekleurd textiel samen wassen?

Colour & Dirt Collector beschermt tegen kleurdoorloop

Belangrijke informatie

Check voor gebruik altijd de wasinstructie op het textiellabel. Was nieuw gekleurd textiel altijd eerst een aantal keren apart. Gebruik 3 doekjes voor textiel dat gevoelig is voor kleurdoorloop (jeans, zijde, …). Wij kunnen volledige kleuropname niet garanderen bij overmatige kleurdoorloop. Volg altijd de instructies van de washmachinefabrikant. Gebruik de doekjes niet voor lichaamshygiëne.

Buiten het bereik van kinderen houden.

Veelgestelde vragen

Bij het wassen van mijn nieuwe rode blouse is ondanks het gebruik van een Dr. Beckmann Colour & Dirt Collector Anti Kleur Doorloopdoekje alles roze geworden. Uw product doet dus niet wat het belooft.

Het is belangrijk uw nieuwe textiel in het begin altijd apart te wassen. U vindt dat overigens ook terug op de verpakking.

Ik was altijd met een hoofdwaspoeder en de kleuren zijn ondanks het gebruik van een Anti Kleur Doorloopdoekje toch doorgelopen. De kleur zit nu ook op mijn andere wasgoed. Wat nu?

Hoofdwasmiddelen bevatten bleekmiddel op zuurstofbasis én optische heldermakers. Die middelen versterken het uitlopen van kleur. We raden u aan in de toekomst voor de bonte was een kleurwasmiddel te gebruiken. Daarmee voorkomt u de kleurdoorloop.

Op de verpakking staat een datum. Wat betekent die datum en waar moet ik rekening mee houden?

Dat is de productiedatum. U kunt de Anti Kleur Doorloopdoekjes zonder enig bezwaar tot 5 jaar na de productiedatum gebruiken.

Meer weten over de producten van Dr. Beckmann