Intensieve reiniging van wasgoed met korte en koude wasprogramma’s.

Reinigt grondig met korte en koude wasprogramma’s.

Dr. Beckmann Quick Wash Booster

  • Geeft wasmiddelen een boost bij korte wasprogramma’s
  • Verwijdert vlekken snel en effectief bij korte wasprogramma’s. Zelfs in koud water
  • Elimineert onaangename geurtjes
  • Met express twee-componenten formule
  • Zacht voor textiel en kleur

500 ml

Beschrijving

Laten we eerlijk zijn: korte en koude wasprogramma’s werken snel en gemakkelijk. Maar je wasgoed wordt soms minder schoon dan je gewend was van normale wasprogramma’s. Dr. Beckmann Quick Wash Booster lost dat op. Want als je Quick Wash Booster aan conventionele wasmiddelen toevoegt, zijn de wasprestaties veel beter. De express 2-componenten formule  elimineert onaangename geurtjes en verwijdert snel vlekken van bijvoorbeeld babyvoeding, gras, modder, bessensap, make-up. Zelfs in koud water. Bovendien is het zacht voor het wasgoed en voor de kleur.Met Dr. Beckmann Quick Wash Booster lever je niet langer in op kwaliteit en worden optimale wasresultaten behaald met korte en koude wasprogramma’s.

Zo werkt het

 

1

Doe 35 ml (1 doseerdop)Quick Wash Booster bij het  vloeibaar wasmiddel in het wasmiddelenbakje. Giet de Quick Wash Booster direct in de trommel bij gebruik van een waspoeder. 

Tips

  • Geschikt voor alle wasbare textiel, bij elke temperatuur.
  • Te gebruiken met elk wasmiddel.
  • Volg altijd de wasinstructies op het textiellabel.

Veelgestelde vragen

Krijg ik hetzelfde wasresultaat met meer wasmiddel?

Overdoseren van wasmiddel zorgt voor overvloedig schuim. Daardoor worden vlekken minder goed verwijderd en blijven er resten van oppervlakteactieve stoffen op het wasgoed achter. Dr. Beckmann  Quick Wash Booster bevat schuimremmers op basis van siliconen. Die gaan overmatig schuimen tegen.

Is Dr. Beckmann Quick Wash Booster schadelijk voor mijn wasgoed?

Nee, absoluut niet. De formule is juist zacht voor wasgoed en kleuren. Krachtig en grondig reinigen is in dit geval dus zeker geen synoniem voor agressieve reiniging.

Leer ook de andere producten van Dr. Beckmann kennen!