Onze producten

Magic Leaves Wasstrips

Maak wassen makkelijker met MAGIC LEAVES: de ultralichte en milieuvriendelijke wasstrips die volledig oplossen in water. Jouw NIEUWE manier van wassen!

Klik op het product voor meer info.

Wasverzorging

De specialisten van Dr. Beckmann zorgen voor licht, fris en verzorgd wasgoed.

Voor huishoudelijke apparaten

De speciale apparaatreinigers van Dr. Beckmann verwijderen vuil, aanslag, verkalkingen en onaangename geuren en zorgen ervoor dat u lang plezier heeft van uw huishoudelijke apparaten.

Voor oppervlakken

Veel oppervlakken in het huishouden hebben speciale reiniging en verzorging nodig. Daarom zijn er Dr. Beckmann oppervlaktereinigers die zelfs gevoelige oppervlakken grondig en behoedzaam reinigen.

Veelgestelde algemene vragen

Wat voor soort vlekken zijn er?

Een vlek is een verontreiniging op een oppervlak als bijvoorbeeld textiel. Vlekken kunnen natuurlijk op verschillende manieren ontstaan en verschillende oorzaken hebben. Ze zijn in vier hoofdcategorieën onder te verdelen:

  • vethoudende vlekken (bijvoorbeeld van spijsolie of crème),
  • eiwithoudende vlekken (bijvoorbeeld van bloed of melk),
  • bleekbare vlekken (bijvoorbeeld van sap, koffie, rode wijn, thee, vocht of schimmel) en
  • pigmenthoudende vlekken (bijvoorbeeld van balpen, viltstift, waterverf, lippenstift, smeer, grond of make-up).

Daarnaast zijn er heel veel specifieke vlekken. Voorbeelden daarvan zijn vlekken van roest en de zogenaamde gemengde vlekken. Die laatste bestaan uit een combinatie van verschillende vleksoorten.

Bij het wassen van mijn nieuwe rode blouse is ondanks het gebruik van een Dr. Beckmann Colour & Dirt Collector Anti Kleur Doorloopdoekje alles roze geworden. Uw product doet dus niet wat het belooft.

Het is belangrijk uw nieuwe textiel in het begin altijd apart te wassen. U vindt dat overigens ook terug op de verpakking.