Colour & Dirt Collector ADVANCED

Met kleurvangende moleculen

Vlekkenduivels

Voor elke vlek een goed middel

Active-White Doekjes

Dr. Beckmann. Als het vlekkeloos schoon moet zijn - Dat is de filosofie van Dr. Beckmann.

Dr. Beckmann staat al meer dan 40 jaar voor stralend schoon. We bieden u een breed scala aan producten voor vlekverwijdering, wasbehandeling en de huishoudelijke schoonmaak.

Omdat elke vlek anders is, is het kiezen van een effectief middel vaak lastig. Ons VlekkenABC helpt u bij uw zoektocht. U vindt er heel gemakkelijk de optimale oplossing voor uw vlekkenprobleem. U kunt het VlekkenABC hier gratis downloaden pdf-Download. Op onze adviespagina's informeren we u over specifieke schoonmaakproblemen en geven we u gerichte tips.

Meer over Dr. Beckmann

Meer over Dr. Beckmann

Dr. Beckmann heeft verder hoogwaardige producten die zorgen voor een kraakheldere was. Van Vlekkenduivels die speciale vlekken verwijderen en PreWash met ossengalzeep, tot Colour en Dirt Collector Anti Kleur Doorloop tegen het doorlopen van kleuren en Super Wit tegen een grauwsluier of vergeling.

Natuurlijk kunt u ook op Dr. Beckmann vertrouwen als het om het schoonmaken van de apparatuur in uw huishouden gaat. Voor het reinigen, ontkalken en verzorgen van uw wasmachine hebben we twee speciaalproducten. Ze zorgen ervoor dat u langer plezier hebt van uw waardevolle wasmachine.
Tot slot heeft Dr. Beckmann speciale producten voor het effectief schoonmaken van hoogwaardige oppervlakken.

Natuurlijk timmert Dr. Beckmann internationaal aan de weg. Hier leest u er meer over.