Met succes al uw vlekken weg: het merk Dr. Beckmann

Duikt er ergens bij de was of in het huishouden een vlek op? De goede, professionele en kwalitatief hoogstaande speciaalreinigers van Dr. Beckmann staan altijd voor u klaar. Zit er een rode wijnvlek in uw tafelkeed? Teisteren verbrande vetresten uw oven? Zit er een grauwsluier over uw t-shirt? De specialisten van Dr. Beckmann kunnen alles aan. Ze lossen problemen bij het wassen en in het huishouden doelgericht en blijvend op. En daarmee overtreffen ze elk universeel product.

Naar 'Het verhaal van Dr. Beckmann'

Kwaliteit voor alles

Als vlekken verdwenen zijn en keukenapparatuur schoon is, is de kwaliteit van de producten van Dr. Beckmann ook echt zichtbaar. We blijven onze innovatieve producten echter verbeteren en nieuwe producten ontwikkelen. Want alleen dan komen we tegemoet aan onze belofte aan u: zorgen voor de allerbeste schoonmaakmiddelen voor textiel en het huishouden. Middelen dus waarop u kunt vertrouwen, die zo effectief mogelijk werken en die met eerbied voor het milieu ontwikkeld zijn. Gemaakt in een familiebedrijf. Door mensen, voor mensen.
 

Onze onderscheidingen op de Duitse markt zijn glansrijk

2013

Topmerk 2013

in de categorie voorwas-/inweekmiddelen

ons prijswinnend product:

2012

Topmerk 2012

in de categorie kalk-/basisreiniger/ ontkalker

ons prijswinnend product:

BSB Innovatieprijs Huishouden 2012

1e prijs in de categorie 'Innovatiefste huishoudproduct'

ons prijswinnend product:

  • Vaatwasser Hygiëne-Reiniger

2011

BSB Innovatieprijs Huishouden 2011

2e prijs in de categorie 'Innovatiefste huishoudproduct'

ons prijswinnend product:

2010

Topmerk 2010

in de categorie voorwas-/inweekmiddelen

ons prijswinnend product:

Familiezaak: de onderneming

Dr. Beckmann is een handelsmerk van delta pronatura

Het bedrijf is eigendom van de derde generatie Beckmann en wordt geleid door de eigenaren Gerhard Krauss, Heiner Beckmann en – sinds 2016 – ook door zijn zoon Nils Beckmann, die de vierde generatie vertegenwoordigt . Het bedrijf heeft een brede basis. Naast de producten van Dr. Beckmann staan ook de merken Bullrich, Blistex, Bi-Oil en BlanX White Shock  hoog aangeschreven bij de consument.

Leer delta pronatura en haar merkproducten beter kennen.

www.delta-pronatura.de/en/home/